Sorina - Eu tiganca, tu roman Download mp3 - Download video

Share
Add
 • Published on Jul 25, 2012

 • "Sorina - Eu tiganca, tu roman" ® Viper Production™ SRL. Toate drepturile rezervate. Cele mai noi videoclipuri si melodii ale artistilor tai preferati
 • Sorina - Eu tiganca, tu roman tags

Comments

 • Georgeta Troaca
  Georgeta Troaca 2 years ago (edited)

  așa e sorina ,îmi plac toate melodiile tale

 • Mega Gabi
  Mega Gabi 5 years ago

  super melodia. o ascult sim mai trece si mie ;din revolta,din manie...

 • Maria Rios
  Maria Rios 5 years ago

  The best!

 • Laza Ike
  Laza Ike 5 years ago

  2) (tare curioasa) de retardare cerebrala , cu accent pe o realitate de mult apusa. Mega Gabi alias , Ice Men alias , Gabi Buju , sunt cum ti-am spus , numele aceleiasi persoane ce sufera de Peter Pann syndrom,inbinat mai nou cu un Narcisism acut. Esti de toata gluma , Habaucule. Nu mai hamaii fara rost.

 • Violeta Vio
  Violeta Vio 1 year ago

  E cea mai frumoasa dragoste dintre un român si o țiganca iubesc un român si ma iubește ❤😍😘

 • Laza Ike
  Laza Ike 5 years ago

  1) Mai acesta ,, ca nu stiu cum sa te mai numesc,, tu esti sub tot ce se poate numii Prostie . Pai Bolundule , probabil ca ai avut intentia de a pune o intrebare , dar datorita prea multei imputinari a (si asa foarte putina ) mintii , sa transformat iarasi intr-o balmajeala incoerenta. Ce vrei ametitule, sa spui ;iti protectezi circumvolutiunile de a nu fi malite de viiturile ideologice ; cu asta . Iarasi folosesti cuvinte noi care nu le intelegi sensul?. Intelegem ca la tine este o forma

 • Laza Ike
  Laza Ike 5 years ago

  Mai baietel , pentru faptul de a ma face sa rad de dimineata , iti multumesc. In rest iti debitezi obisnuitele Grohaieli ridicandu-ti prostia la rang de intelepciune,citez ;de cei ca mine care inteligenta le este la maxim si stiu sa se invarteasca ; Guitand tot timpul aceleasi tampenii .Da, nu ramai in Registrul Moral, atata josnicie nu se poate inregistra , este prea peste index . Cu urinatul , mai da-ti nadragii jos ca a inceput sa puta aratind tuturor valoarea ce o ai. Te ajuta Mega Gabi ??.

 • Laza Ike
  Laza Ike 5 years ago

  Apreciat , ca fiind de speriat, ca atata prostie la un loc , mai rar. Folosesti cuvinte ce-ti descriu activitatea cotidiana?. Chilotii jos , o tii in c.r.Pai, mai Caricatura a unei Constinte , rusinea-ti tace si tu nu-i dai pace?!. Saracia sufletului , si Prostia-ti agresiva de care dai dovada , ne arata ca odata in copilaria ta,ti sa intamplat ceva , neplacut ,rusinos ,a carei amintire te urmareste, si crezi ca invinuind pe altii de acelasi lucru vei uita. Gresesti,iti amintesti tot timpul.

 • Laza Ike
  Laza Ike 5 years ago

  Narod esti baietele. Pai prietenie nu ti-a acordat nimeni , ci doar compatimire , lasa-l saracu ca nu stie ce balmajeste.Te bagi in fata crezand, ca ia cineva nota de prezenta ta . Traiesti de atata vreme in propria-ti fantazie , ca ai inceput a crede ca este real, ce-ti arata ratacirea/aiureala de care dai dovada. Nu cred ca este cineva sa-si doreasca a fi ca tine. Unul ca tine este mai mult decat destul,ti-am mai spus odata.

 • Daniela Sabina Radu-Zidaru

  Bravo

 • mayang
  mayang 5 years ago

  tu ratata tu ai vocea eiiiiiii ?????????????? poate esti TU SUB UN POD SI STAI LA SUPT P..... ZDREANTA DRACULUI

 • Laza Ike
  Laza Ike 5 years ago

  Da , rid de fiecare data cand vad ca ai aparut cu un nou comentar . Este de speriat atata prostie . Sa nu vezi de atata vreme ca esti obiectul tuturor injosirilor ce s-au publicat vreodata pe Net ?.Sa continuui ,in acelasi mod , fara ati imbogatii (tu nu poti sub nici o forma) actualiza cunostintele ?. Nu este doar dovada de prostie, ci de Decreptitie cerebrala . Nuuu te considera nimeni ,,rau si nedrept,, altfel, decat Prost de bubui ,fapt de care dai in permanenta dovada . bääähh narodule .

 • Laza Ike
  Laza Ike 5 years ago

  hahahahaha hihihihihi , mai copilas(din punct de vedere intelectual)nu mai tine degetul in nas ca nu poti gandi (tu nu poti oricum) nici ca pana acum. Haaaahaaa Hiiiihiiii, Top coments,probabil, pentru nivelul tau, de creier amputat. Ca se intimpla , nu mai poti invata cuvinte noi ??. Cu certificate de patriote poti sa te stergi la dos.Ai obtinut asa ceva,la ce foloseste??. Mai,mai ,mai, esti de speriat,atata prostie se gaseste rar la un loc. Rapule,straduiestete si informeazate.Unalfabete.

 • Laza Ike
  Laza Ike 5 years ago

  Nu rinji Zaludule,scoate mina din gura !!.Daca tu numesti Balmajelile ce le scri,conversatii , mai narodule , atunci esti plecat rau cu Pluta . Aici ai dreptate ,, Au plecat la timp , altfel ar fi murit de rusinea ce le-o face un - Dac - Incult deci Ignorant si pe deasupra lipsit de caracter. mhaa inputitule , dai dovada ca si pana acum , de aceiasi Prostie nemarginita si lipsa de caracter . Te bati cu aiureala din Sfecla ta,narodule. Yes,your way from Dummy to idiocy. Right?!.

 • mariuta frunza
  mariuta frunza 3 years ago

  respectul meu pentru o doamna

 • Laza Ike
  Laza Ike 5 years ago

  Intruchiparea Prostiei !.Un Om normal ,vita ce esti, cand a ajuns intr-o situatie financiara mai buna incearca a-se ridica la nivelul cultural al Societatii in care doreste acum a face parte.Tu prostie unalfabeta nu esti instare.Te-ai trezit si ti -a parut rau ca sau dus robinetele de aur ??. Nu fi trist,de pacatul Prostiei,nici robinetele de Platina nu te spala.Te-ai visat in vizita?.citez - nai vazut ce priceperea,capabilitatea , biruinta acestui om minuni face - deci altul,Foame-o. piuuuu.

 • Laza Ike
  Laza Ike 5 years ago

  ,, hahahaha si hihihihi,, Mai Zaludule daca te-ar durea prostia s-ar auzi si peste Ocean.Ti-am mai scris,,Prostia baietas,este o boala tare curioasa.Bolnavul (si tu esti tare bolnav) nu sufera prea tare,(cei ca tine,deloc) ci doar cei din jurul sau. Deci tu esti de serviciu noaptea, cu popi,iar ziua inprastii injuraturi.Te iarta popi seara la spovedanieinainte, de a incepe din nou ??. Tu esti sarac rau atat la Tartacuta cat si la vocabular.Invata narodule.Baligarimea nu ajunge.Talabanule/Dac.

 • Laza Ike
  Laza Ike 5 years ago

  Narodule , tu -mi faci ziua placuta de dimineata devreme,hohotele de ras ca reactie la debitarile-ti idioate imi insotesc cu placere activitatea zilnica.Cat de Prost esti ne-ai dovedit-o in repetate rinduri,acum insa te depasesti pe tine insuti. In toata Balmajeala, scrisa de tine, nu poate lega omul doua vorbe care sa dea un inteles oarecare. Tu limboi rOmin, nu din bobor rOmin ai trecut la dieta ,FOMATULE ,varza, mamaliga dieta prescrisa de Foame nu de Doctor.Esti Ordinar cum nu se mai poate.

 • Laza Ike
  Laza Ike 5 years ago

  Yes , I belive You.

 • dan dinu
  dan dinu 4 years ago

  Sorina are-o voce superrr